ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ KAVOUSI RESORT-ξενοδοχείο στα Φαλάσαρνα

Απολαύστε την ησυχία της φύσης!

Το συγκρότημα κατοικιών Kavousi Resort είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο στα Φαλάσαρνα στα Χανιά και χτίστηκε το 2005 σε μια αισθητική απόλυτα συμβατή με αυτή του περιβάλλοντος τοπίου. Σε ένα αναζωογονητικό περιβάλλον στην πλαγιά ενός λόφου, ανάμεσα σε ελιές και διάφορα βότανα, με θέα στον κόλπο της Φαλασάρνης.  Το τοπίο ενδείκνυται για την ομορφιά του, και είναι κατάλληλο για χαλάρωση και διακοπές κοντά στην κρητική φύση  και τις αισθήσεις που διεγείρει.  

Το συγκρότημα κατοικιών Kavousi Resort αποτελείται από 4 δίχωρα διαμερίσματα, 6 στούντιο για δύο άτομα και 2 στούντιο για τρία άτομα. Σε μικρή απόσταση είναι χτισμένες και δύο πλινθόκτιστες κατοικίες, κατάλληλες για ακόμα μεγαλύτερη απομόνωση. Αρκετά από τα δωμάτια μας είναι κατάλληλα και για ΑμΕΑ.

Μακριά από κίνηση και αυτοκίνητα για απόλυτη χαλάρωση μέσα στη φύση. Ψάχνετε για ξενοδοχείο στα Φαλάσαρνα; Κλείστε τώρα στο Kavousi Resort για αξέχαστες διακοπές!

Το συγκρότημα κατοικιών Kavousi Resort είναι ένα κατάλυμα 3 κλειδιών σύμφωνα με την απόφαση του ΕΟΤ 3759, αριθμός σήματος 1042K033A0012001.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

Κατοικίες

ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ, ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ, ΜΠΑΛΟΣ

Στη Δυτική Κρήτη θα βρείτε 3 από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις. Η παραλία της Φαλασάρνας, η λιμνοθάλασσα του Μπάλου και το Ελαφονήσι βρίσκονται όλα στη Δυτική Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Κισσάμου. Οι κατοικίες μας απέχουν μόλις 2 χλμ από την παραλία της Φαλάσαρνας. Μπορούμε να προγραμματίσουμε για σας ημερήσιες εκδρομές για να επισκεφθείτε τον Μπάλο και το Ελαφονήσι  με αυτοκίνητο, ποδήλατο ή σκάφος!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ

Δραστηριότητες & Εκδρομές

Dive Resort

Το DiVeBuDDyGR είναι ένα PADI Scuba Diving Club που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Kavousi Resorts Hotel. Αν η Κρήτη είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμα καταδύσεων μαζί μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας!

Falasarna Daily Cruises

Κάντε κράτηση για μια ιδιωτική κρουαζιέρα στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου με ένα ταχύπλοο σκάφος! Μάθετε περισσότερα για τα σκάφη μας, τον “Κουρσάρο” μήκους 12 μ και τη “Νύμφη Φαλασάρνη” μήκους 9.5 μ και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε!

Νοικιάστε αυτοκίνητο με ειδικές προσφορές

Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο μαζί με το δωμάτιο και θα πετύχετε ειδικές εκπτώσεις!